Makaronai su pomidorų padažu

Paruošimas

20 min.

Porcijų skaičius

4
Italijos skonius galite atkurti savo namuose. Dalijamės klasikiniu makaronų su pomidorų padažu receptu, kuris pranoks visus jūsų lūkesčius. Receptą rasite žemiau.
Play Video
4-ioms porcijoms reikės
  • 4 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • Pjaustyto svogūno
  • Druskos
  • Smulkinto česnako
  • Smulkintų raudonųjų pipirų
  • KĖDAINIŲ KONSERVŲ Lietuviško PREMIUM pomidorų padažo
  • Pakelio makaronų
  • Šviežių basiliko lapelių
  • 4 šaukštai sviesto
  • Parmezano sūrio
Paruošimas:
1
Įkaitinkite aliejų puode.
2
Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite maišydami apie 5 minutes, kol jie taps permatomi.
3
Įdėkite smulkiai supjaustyto česnako ir pakepkite dar apie minutę.
4
Supilkite Lietuvišką PREMIUM pomidorų padažą.
5
Padažą troškinkite apie 15 minučių žemoje temperatūroje.
6
Tuo pačiu metu išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
7
Į padažą įdėkite šiek tiek šviežiai pjaustyto baziliko, įmaišykite sviestą ir sūrį.
8
Sudėkite išvirtus makaronus į padažą ir leiskite porą minučių pasitroškinti.
9
Pateikite pabarstę šviežio baziliko ir parmezano sūrio.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti