Makaronai su pomidorų padažu

Makaronai su pomidorų padažu

Makaronai su pomidorų padažu
Jums reikės:
  • 4 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • Pjaustyto svogūno
  • Druskos
  • Smulkinto česnako
  • Smulkintų raudonųjų pipirų
  • KĖDAINIŲ KONSERVŲ Lietuviško PREMIUM pomidorų padažo
  • Pakelio makaronų
  • Šviežių basiliko lapelių
  • 4 šaukštai sviesto
  • Parmezano sūrio
Paruošimas:
  1. Įkaitinkite aliejų puode
  2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite maišydami apie 5 minutes, kol jie taps permatomi
  3. Įdėkite smulkiai supjaustyto česnako ir pakepkite dar apie minutę
  4. Supilkite Lietuvišką PREMIUM pomidorų padažą
  5. Padažą troškinkite apie 45 minutes žemoje temperatūroje.
  6. Tuo pačiu metu išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės
  7. Į padažą įdėkite šiek tiek šviežiai pjaustyto baziliko, įmaišykite sviestą ir sūrį
  8. Sudėkite išvirtus  makaronus į padažą ir leiskite porą minučių pasitroškinti
  9. Pateikite pabarstę šviežio baziliko ir parmezano sūriu

Skanaus!

Kiti receptai

Šakšuka
Šakšuka
Mėlynių uogienės desertas
Mėlynių uogienės desertas
Barbekiu šonkauliukai
Barbekiu šonkauliukai
Mėsainis su brandintos jautienos paplotėliu
Mėsainis su brandintos jautienos paplotėliu
Kiaulienos šašlykas
Kiaulienos šašlykas