Apie mus

Apie mus

Visada truputėlį daugiau! Tai mūsų kredo, kuriuo vadovaujamės savo veikloje. Štai kodėl kiekvieną dieną stengiamės sukurti ir pagaminti produktus jūsų stalui, kurie būtų geresnio skonio, natūralesni, sveikesni ir patogiau paruošiami, priimti tokius sprendimus, kurie tausotų mūsų aplinką, ir rūpintis mus supančiais žmonėmis. Truputėlį daugiau mums reiškia rūpestį jumis, todėl kiekvieną dieną stengiamės:

 

Naudoti geresnius ingredientus. Mūsų daržovių ir uogų gaminiai, kuriuos valgote, yra pagaminti iš specialiai mums natūralioje aplinkoje išaugintų, kruopščiai atrinktų ir saulėje sunokusių ingredientų. Tai garantuoja geriausią skonį! Daržoves mums augina ūkininkai Lietuvoje ir Europos šalyse – Vokietijoje, Vengrijoje, Bulgarijoje, Ispanijoje, kur yra idealiausios sąlygos joms sunokti natūraliai. Nuolat bendraujame su jais ir prižiūrime jų kokybę, nuolat ieškome tinkamiausių veislių, kad patiekalai ant jūsų stalo būtų geriausio skonio.

Rūpinamės savo daržovėmis – kruopščiai jas atrenkame ir transpuortuojame, kad nepažeistume, o jų produktus gaminame iškart nurinkę derlių, jų sezono metu, kad išsaugotume visas geriausias skonines savybes ir pradžiugintume jus ir jūsų artimuosius prie pusryčių, pietų ar užkandžių stalo.


Kurti įdomesnius, sveikesnius ir skanesnius produktus. Mūsų patyrusi technologų komanda kiekvieną dieną savo profesionalioje virtuvėje ieško naujų, sveikesnių ir įdomesnių receptų jūsų stalui. Keliaudami ir semdamiesi patirties užsienyje, bendradarbiaudami su kitų šalių profesionalais, skaitydami ir nuolat eksperimentuodami savo virtuvėje, jie kuria gaminius, mėgstamus Lietuvoje, už savo skonius ir kokybę įvertintus daugybe medalių Lietuvoje ir užsienyje. Ieškome įkvėpimo pasaulio virtuvėse, tačiau nepamirštame, jog esame lietuviai ir turime kuo didžiuotis. Siekiame išsaugoti mūsų tautos geriausias skonio tradicijas savo produktuose. Mūsų specialistai kuria ne vien puikius receptus, bet stengiasi juos padaryti sveikesnius. Nenaudojame skonio stipriklių, konservantų, kur įmanoma, ar dirbtinių dažiklių. Visi bendrai nuolat ragaujame ir vertiname gaminius, kad būtume tikri, jog jūsų stalą pasieks skaniausi mūsų produktai. Juk skonis yra svarbiausia.

Gaminti modernesniais, technologiškai pranašesniais būdais. Nuolat investuojame į gamybos linijų modernizavimą, kad pagamintume geresnius gaminius. Mūsų padažų, majonezo ir užtepėlių gamybos padalinys yra moderniausias Baltijos šalyse. Jame filtruojamas oras, patenkantis į patalpas, valomas vanduo, o produktai gaminami ir pilstomi uždaroje, ypač sterilioje linijoje, kurioje nėra sąlyčio su žmogumi. Todėl galime gaminti ypač kokybiškus ir higieniškai švarius gaminius, kuriuose nereikalingi konservantai. Šis padalinys yra įvertintas BRC AA lygio sertifikatu – tai aukščiausias kokybės įvertinimo lygis maisto pramonės įmonei pasaulyje. Dėl to mūsų gaminius vertina ne tik Lietuvoje bet ir pasaulyje – tiekiame savo produkciją į 25 pasaulio šalis 5 kontinentuose.



Tausoti aplinką, kurioje veikiame. Investuojame į naujausius valymo įrengimus, kad apsaugotume gamtą. Taip pat bendradarbiaujame su taros perdirbimo įmonėmis, rūšiuojame ir atiduodame perdirbimui visas savo pakuotes. Kiekvieną dieną stengiamės elgtis atsakingai ir tausoti aplinką, kurioje esame – juk nuo jos priklauso mūsų derlius ir visų mūsų gerovė.

Mūsų misija – maitinti žmones, patiekti jiems skanius ir sveikus produktus, jau nuo 1944 metų. Ir ją mes stengiamės įgyvendinti nuoširdžiai, dėdami daugiau pastangų ir meilės kiekvieną dieną

Kėdainių konservai – visada truputėlį daugiau!