Traški žuvis su Kėdainių konservų saldžiarūgščiu padažu su ananasais

Traški žuvis su KKF saldžiarūgščiu padažu su ananasais

Paruošimas

30 min.

Porcijų skaičius

2
Traški žuvis su Kėdainių konservų saldžiarūgščiu padažu su ananasais
2-iems porcijoms reikės
Paruošimas:
1
Žuvies file pagardinkite druska ir pipirais.
2
Paruoštą žuvies file apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir galiausiai PANKO džiūvesėliuose.
3
Paniruotą žuvies file kepkite įkaitintame aliejuje (170C) apie 5 minutes, kol apskrus.
4
Iškeptą žuvies file padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad nusausinti riebalų perteklių.
5
Pašildykite Kėdainių konservų saldžiarūgštį padažą su ananasais ir patiekite su traškia žuvies file. Pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti