Kiaulienos šašlykas
Paruošimas
30 min. - 8 val.
Porcijų skaičius
4
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.
Play Video
4-ioms porcijoms reikės
- 1200 g kiaulienos šoninės
- 8 didelių svogūnų
- 2 šaukštų maltos saldžiosios paprikos
- 1 šaukštelio uoginės (cayene) paprikos
- 1 l vandens
- 1 šaukšto druskos
- KĖDAINIŲ KONSERVŲ Klasikinio kečupo
Paruošimas:
1
Nupjaustykite nuo šoninės odą ir supjaustykite mėsą 4-5 cm dydžio kubeliais.
2
Užmerkite inde su druskos tirpalu ir palikite marinuotis bent 6-8 valandas.
3
Nuluptus svogūnus supjaustykite stambiais griežinėliais.
4
Išmaišykite su uogine ir saldžiąja paprika.
5
Paruoštus šašlykus sumaukite ant iešmų.
6
Kepkite kepsninėje 200°C temperatūroje apie 20-30 minučių. Kepdami iešmus vis pavartykite.
7
Patiekite su KĖDAINIŲ KONSERVŲ Klasikiniu kečupu arba kečupu su čipotle paprikomis.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.