Įdaryti traškūs kiaušiniai

kiausiniai

Paruošimas

30 min.

Porcijų skaičius

2
2-iems porcijoms reikės
  • 50 g džiovintų baravykų (ar kitų grybų)
  • 150 g poro
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų
  • Žiupsnelio druskos
  • Šlakelio brendžio arba konjako
  • 2 kietai virtų kiaušinių
  • 1 šaukšto majonezo
  • 2 riekelių juodos duonos
  • Žiupsnelio prieskoninių žolelių (papuošimui)
Paruošimas:
1
Pavirkite grybus apie 15 min. Atvėsusius smulkiai supjaustykite.
2
Porą supjaustykite smulkiau nei pusžiedžiais.
3
Į keptuvę pilkite saulėgrąžų aliejaus, įkaitinkite ir berkite porus. Kepinkite, o kai poras apkeps, sudėkite grybus, įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Maišant viską apkepinkite. Pilkite brendžio ir keletą minučių kepkite, kad jį nugarintumėte.
4
Kietai virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.
5
Į dubenį dėkite paruoštą įdarą, trynius ir viską išmaišykite. Palaukite, kol atvės, tada dėkite majonezo ir išmaišykite.
6
Į baltymų vidų sudėkite paruoštą įdarą.
7
Juodos duonos riekeles susmulkinkite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 3–4 min., kol išdžius.
8
Kiaušinius apibarstykite duonos trupiniais ir mėgstamomis žolelėmis.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti