Balta mišrainė

Paruošimas

15 min.

Porcijų skaičius

4
"Turbūt neįsivaizduotumėte lietuviškų švenčių be baltosios mišrainės, kurios skonis kiekvienam iš mūsų yra įstrigęs nuo vaikystės, tiesa?

Tai yra tas patiekalas, kurio receptus perduosime iš kartos į kartą, o šiandien dalinamės savuoju, kuris taps puikiu priedu jūsų stalui."
4-ioms porcijoms reikės
  • 5 bulvių
  • 3 morkų
  • 2 putpelių kiaušinių
  • 2 marinuotų agurkų
  • 1 stiklinės konservuotų žirnelių
  • 1 svogūno
  • 5 v.š. KĖDAINIŲ KONSERVŲ Tradicinio majonezo
  • druskos
  • pipirų
  • petražolių
Paruošimas:
1
Morkas ir bulves išvirti neluptas. 
2
Išvirus daržovėms, nupilti vandenį ir joms atvėsus, nulupti. 
3
Morkas, bulves, agurkus, svogūną ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. 
4
Nusunkti žirnelius. Sumaišyti žirnelius su svogūnais ir agurkais. 
5
Dėti sluoksniais ir pagardinti prieskoniais.
6
Pateikimas:
Dėti sluoksniais į stiklinę –sluoksnis bulvių, sluoksnis morkų, sluoksnis žirnelių maišytų su svogūnais ir agurkais, o viršuje majonezas su pjaustytais kiaušiniais. Papuošimui galite įdėti putpelės kiaušinių puselę. 

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti