Vištienos salotos su apelsinais

P1272479

Paruošimas

30 min.

Porcijų skaičius

4
4-ioms porcijoms reikės
  • 1/2 puodelio Kėdainių konservų originalaus majonezo
  • 4 vištienos krūtinėlės filė puselių
  • 80 g plėšytų romaninės salotos lapų
  • 2 apelsinų (nuluptų ir supjaustytų)
  • 1 v. š. apelsinų sulčių
  • 2 a. š. baltojo vyno acto
  • 1 a. š. sojų padažo, medaus
  • 1/4 a. š. malto imbiero
  • Žiupsnelio druskos
  • Ryšulėlio rėžiukų (nebūtina)
  • 110 g žirnių su ankštimis (nebūtina)
Paruošimas:
1
Sumaišykite majonezą, actą, sojų padažą, medų, imbierą ir druską. Atsidėkite 1/4 šio padažo vištienos paruošimui.
2
Įmaišykite apelsinų sultis į pagrindinę padažo dalį, ją atidėkite į šalį.
3
Vištieną, kol ši visiškai iškeps, kepkite ant grotelių arba keptuvėje, naudodami anksčiau atsidėtą 1/4 padažo.
4
Į dubenį dėkite plėšytus salotų lapus bei rėžiukus. Sumaišykite su atsidėta pagrindine padažo dalimi.
5
Ant žalumynų dėliokite supjaustytą vištieną, žirnelius ir apelsinus.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti