Traški žuvis su Kėdainių konservų saldžiarūgščiu padažu su ananasais
Paruošimas
30 min.
Porcijų skaičius
2
Traški žuvis su Kėdainių konservų saldžiarūgščiu padažu su ananasais
2-iems porcijoms reikės
- 2 gabalėlių (~ 300 g) baltos žuvies file
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio pipirų
- Stiklinės miltų
- 2 kiaušinių
- Stiklinės PANKO džiūvesėlių
- Augalinio aliejaus kepimui
- Kėdainių konservų saldžiarūgščio padažo su ananasais
- Svogūnų laiškų
Paruošimas:
1
Žuvies file pagardinkite druska ir pipirais.
2
Paruoštą žuvies file apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir galiausiai PANKO džiūvesėliuose.
3
Paniruotą žuvies file kepkite įkaitintame aliejuje (170C) apie 5 minutes, kol apskrus.
4
Iškeptą žuvies file padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad nusausinti riebalų perteklių.
5
Pašildykite Kėdainių konservų saldžiarūgštį padažą su ananasais ir patiekite su traškia žuvies file. Pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.