Varškėčiai
Paruošimas
20 min.
Porcijų skaičius
2
Yra lietuviškų patiekalai, kurie mus vienija ir juos žinome kiekvienas. Pristatome purių varškėčių su aviečių uogiene receptą, kuriuo galėsite dalintis su savo namiškiais.
Play Video
2-iems porcijoms reikės
- 500g varškės
- 2 kiaušinių
- 100-200g kvietinių miltų
- 4 v.š. cukraus
- žiupsnio druskos
- 1 v.š kefyro
- aliejus (kepimui)
Papildomai:
- šviežių uogų
- jogurto
- cukraus pudros
- KĖDAINIŲ KONSERVŲ Aviečių uogienės
Paruošimas:
1
Paimkite indą ir jame gerai ištrinkite varškę, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų.
2
Įpilkite miltus, žiupsnį druskos ir visą masę išsukite mediniu šaukštu. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų minkšta. Kiekis gali skirtis priklausomai nuo varškės drėgnumo.
3
Ant miltais pabarstytos lentos dėkite po šaukštą tešlos, darykite apvalius paplotėlius, apvoliokite miltuose ir įkaitintame aliejuje apkepkite.
4
Vėliau viską pateikite gražioje lėkštėje su uogomis, jogurtu ir KĖDAINIŲ KONSERVŲ Aviečių uogiene. Skanaus!
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.