Žuvis rūgštynių patale
Paruošimas
15-20 min.
Porcijų skaičius
2-3
Žuvis rūgštynių patale
1-ai porcijai reikės
- ½ indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ rūgštynių sriubos
- 1 stiklinės vandens
- 300 g upėtakio filė
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio juodųjų pipirų
- 200 g vyšninių pomidorų
- Keleto šakelių baziliko
Paruošimas:
1
KĖDAINIŲ KONSERVŲ rūgštynių sriubą sumaišykite su vandeniu ir pilkite į kepimo formos dugną
2
Ant viršaus dėkite upėtakio filė ir apibarstykite druska bei pipirais
3
Šalia sudėliokite vyšninius pomidorus ir kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 15 min.
4
Iškepusią žuvį papuoškite šviežiu baziliku
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.