Trupininis vyšnių pyragas
Paruošimas
1 val.
Porcijų skaičius
6
Trupininis vyšnių pyragas
6-ioms porcijoms reikės
- 200 g miltų
- 100 g cukraus
- 1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
- 180 g sviesto
- 430 g KĖDAINIŲ KONSERVŲ vyšnių uogienės
- 1 saujos šaldytų vyšnių
- ½ šaukštelio malto cinamono
- 150 g maskarponės sūrio
- Žiupsnelio gvazdikėlių
Paruošimas:
1
Miltus sumaišykite su cukrumi ir žaliosios citrinos žievele
2
Sudėkite šaltą, gabaliukais pjaustytą sviestą. Rankomis trinkite sviestą su miltais, kol neliks sviesto gabaliukų
3
Į kepimo formą sudėkite ½ gautų trupinių
4
Ant trupinių dėkite ir paskleiskite KĖDAINIŲ KONSERVŲ vyšnių uogienę, apibarstykite šaldytomis vyšniomis ir maltu cinamonu
5
Krūvelėmis išdėliokite maskarponės sūrį, berkite gvazdikėlių ir viską užbarstykite likusiais trupiniais
6
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30–40 min., kol trupiniai apskrus
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.