Trupininis vyšnių pyragas

Trupininis vyšnių pyragas

Paruošimas

1 val.

Porcijų skaičius

6
Trupininis vyšnių pyragas
6-ioms porcijoms reikės
  • 200 g miltų
  • 100 g cukraus
  • 1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
  • 180 g sviesto
  • 430 g KĖDAINIŲ KONSERVŲ vyšnių uogienės
  • 1 saujos šaldytų vyšnių
  • ½ šaukštelio malto cinamono
  • 150 g maskarponės sūrio
  • Žiupsnelio gvazdikėlių
Paruošimas:
1
Miltus sumaišykite su cukrumi ir žaliosios citrinos žievele
2
Sudėkite šaltą, gabaliukais pjaustytą sviestą. Rankomis trinkite sviestą su miltais, kol neliks sviesto gabaliukų
3
Į kepimo formą sudėkite ½ gautų trupinių
4
Ant trupinių dėkite ir paskleiskite KĖDAINIŲ KONSERVŲ vyšnių uogienę, apibarstykite šaldytomis vyšniomis ir maltu cinamonu
5
Krūvelėmis išdėliokite maskarponės sūrį, berkite gvazdikėlių ir viską užbarstykite likusiais trupiniais
6
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30–40 min., kol trupiniai apskrus

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti