Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu

Paruošimas

20-25 min.

Porcijų skaičius

4-6
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu
1-ai porcijai reikės
Paruošimas:
1
Atitirpintą sluoksniuotą tešlą pakočiokite kočėlu ir ištepkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažu „Bolognese“.
2
Viską apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir susukite į suktinuką. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais
3
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
4
Iškeptas bandeles papuoškite baziliko lapeliais

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti