Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu
Paruošimas
20-25 min.
Porcijų skaičius
4-6
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu
1-ai porcijai reikės
- 1 pakelio sluoksniuotos bemielės tešlos
- 1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Bolognese“
- 1 saujos tarkuoto kietojo sūrio
- Keleto šakelių baziliko
Paruošimas:
1
Atitirpintą sluoksniuotą tešlą pakočiokite kočėlu ir ištepkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažu „Bolognese“.
2
Viską apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir susukite į suktinuką. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais
3
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
4
Iškeptas bandeles papuoškite baziliko lapeliais
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.