Silkė su baklažanais
Paruošimas
15 min.
Porcijų skaičius
2-3
Silkė su baklažanais
1-ai porcijai reikės
- 200 g silkės filė
- 2 svogūnų
- 1 baklažano
- 1 šaukšto aliejaus (kepimui)
- 1 šaukšto žuvies padažo
- 1 šaukšto ryžių acto
- 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Teriyaki“
- 1 šaukšto smulkintų petražolių
- 1 šaukšto sezamų sėklų
- 1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
Paruošimas:
1
Silkę supjaustykite griežinėliais, svogūnus – plonais griežinėliais, baklažanus – šiaudeliais
2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves (apie 2 min.)
3
Supilkite žuvies padažą, ryžių actą ir KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažą „Teriyaki“. Gerai išmaišykite ir įmaišykite smulkintas petražoles. Atvėsinkite
4
Į lėkštę dėkite pjaustytą silkę, ant viršaus – patroškintų daržovių
5
Apibarstykite sezamų sėklomis ir papuoškite svogūnų laiškais
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.