Silke, burokėliais ir ikrais įdarytas avokadas

avokadas

Paruošimas

15 min.

Porcijų skaičius

2
2-iems porcijoms reikės
  • 2 nedidelių keptų burokėlių
  • 2 prinokusių avokadų
  • 1 mažo mėlynojo svogūno
  • 60 g majonezo
  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
  • 1 šaukštelio obuolių džemo (arba tyrės)
  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių
  • 3–4 laiškinių česnakų laiškų
  • 150 g raudonųjų ikrų
Paruošimas:
1
Burokėlius supjaustykite kubeliais.
2
Avokadus perpjaukite pusiau, minkštimą išimkite šaukštu, supjaustykite kubeliais (pjaustytų burokėlių dydžio). Avokadų puseles išsaugokite, jos puikiai tiks sudėti salotoms.
3
Mėlynąjį svogūną supjaustykite labai smulkiai ir sumaišykite su avokadais bei burokėliais.
4
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, obuolių džemu ir citrinos sultimis, pagardinkite citrinos žievele, smulkintais laiškiniais česnakais.
5
Avokadų ir burokėlių salotas sumaišykite su majonezu, dėkite į avokadų puseles. Ant viršaus gausiai uždėkite ikrų ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti