MOVING MOUNTAINS augalinis mėsainis

Moving-mountains-burgeris

Paruošimas

45 min.

Porcijų skaičius

2
Play Video
2-iems porcijoms reikės

Svogūnų marinavimui:

  • 3-4 mėlynųjų svogūnų
  • 2-3 skiltelių šviežio česnako
  • 1 aitriosios paprikos
  • ½ stiklinės obuolių acto
  • 1 ½ stiklinės vandens
  • ½ stiklinės cukraus
  • 1 šaukštelio druskos

Medaus-garstyčių majonezui:

  • ½ stiklinės majonezo
  • 2 šaukštų DIJON garstyčių
  • 2 šaukštų medaus
  • 1 šaukšto balto vyno acto
  • žiupsnelio druskos
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų

Klasikiniam neeilinio skonio burgeriui:

  • MOVING MOUNTAINS augalinio maltinuko mėsainiams
  • bandelės
  • saldžiai marinuotų mėlynųjų svogūnų
  • sūrio užtepėlės
  • salotų lapų
  • šviežių pomidorų
  • medaus-garstyčių majonezo
Paruošimas:
1
Svogūnų marinavimui - žiedais supjaustyti mėlynuosius svogūnus.
2
Riekelėmis supjaustyti česnaką bei aitriąją papriką.
3
Į dubenį supilti actą, vandenį, įberti cukrų bei druską ir išmaišyti.
4
Paruoštą marinatą užpilti ant pjaustytų svogūnų su česnaku ir aitriąja paprika.
5
Išmaišyti truputį patrinant svogūnus ir palikti bent 10 minučių marinuotis.
6
MOVING MOUNTAINS augalinį maltinuką burgeriams patepti aliejumi ir kepti kepsninėje.
7
Maltinio negalima atšildyti, jis turi būti kepamas užšaldytas.
8
Kepsninę įkaitinti iki 250°C temperatūros ir kepti maltinuką po 3 minutes iš abiejų pusių.
9
Paskrudintą bandelę patepti medaus-garstyčių majonezu.
10
Paeiliui dėti: salotų lapus, šviežio pomidoro griežinėlius, grilyje keptą MOVING MOUNTAINS maltinuką su sūrio užtepėle, marinuotus mėlynuosius svogūnus.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti