Kiaušiniai su agurkėliais
Paruošimas
20 min.
Porcijų skaičius
16
1-ai porcijai reikės
- 8 kietai virtų kiaušinių
- 5 šaltai rūkytos šoninės juostelių
- 2 Kėdainių konservų marinuotų agurkėlių
- 2 a. š. agurkėlių skysčio
- 60 g Kėdainių konservų originalaus majonezo
- 1/2 šaukštelio Dižono garstyčių
- 1/8 česnako miltelių
- Žiupsnelio druskos, maltų juodųjų pipirų, maltos raudonosios paprikos
- Laiškinių česnakų papuošimui
Paruošimas:
1
Supjaustytą šoninę pakepinkite sausoje keptuvėje.
2
Išilgai perpus perpjaukite kiaušinius, išimkite trynius.
3
Smulkiai supjaustykite agurkus.
4
Šakute sutrinkite į dubenį sudėtus trynius. Dėkite majonezą, garstyčias, agurkėlių skystį. Gardinkite prieskoniais (išskyrus paprikos miltelius) ir viską gerai išmaišykite.
5
Suberkite agurkus, išmaišykite.
6
Baltymų puseles, išdėliotas lėkštėje, pripildykite pagamintu įdaru.
7
Užberkite šoninės gabaliukų bei pabarstykite paprikos milteliais.
8
Puoškite laiškiniais česnakais.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.