Kepta višta su bulvytėmis ir „Napoletana“ padažu

Kepta višta su bulvytėmis ir „Napoletana“ padažu

Paruošimas

1,5 val.

Porcijų skaičius

4-6
Kepta višta su bulvytėmis ir „Napoletana“ padažu
1-ai porcijai reikės
  • 1 viščiuko
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 1 šaukšto medaus
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukšto citrinų sulčių
  • 1 šaukšto druskos
  • 700 g jaunų bulvyčių
  • 1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Napoletana“
  • Keleto šakelių baziliko
Paruošimas:
1
Viščiuką apšlakstykite aliejumi ir medumi. Pagardinkite pipirais, citrinos sultimis ir druska
2
Jaunas bulvytes įpjaukite ir apvoliokite tame pačiame dubenyje, kuriame marinavote viščiuką
3
Į kepimo formą supilkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažą „Napoletana“, ant jo sudėkite pamarinuotas bulvytes ir uždėkite viščiuką
4
Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 1 val.
5
Iškeptą viščiuką papuoškite šviežiu baziliku.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti