Itališka kiaušinienė su špinatais
Paruošimas
15 min.
Porcijų skaičius
2
Itališka kiaušinienė su špinatais
2-iems porcijoms reikės
- 1 indelio Kėdainių konservų pomidorų padažo su kietuoju sūriu
- 100 g žviežių špinatų
- 4 laisvai laikomų vištų kiaušinių
- 2 valg. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
- 100 g Feta sūrio
- Baltos duonos skrebučių
Paruošimas:
1
Į įkaitintą keptuvę pilkite tyro alyvuogių aliejaus ir nuolat maišant trumpai apkepkite špinatus.
2
Į keptuvę su špinatais supilkite indelį pomidorų padažo su kietuoju sūriu, išmaišykite ir pakaitinkite.
3
Keptuvėje suformuokite „šulinėlius“, į juos įmuškite kiaušinius ir kepkite ant vidutinės kaitros, kol sutvirtėja baltymas.
4
Kiaušinienę pagardinkite Feta sūriu ir patiekite su baltos duonos skrebučiais.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.