Grybų mišrainės ir silkės pyragėliai
Paruošimas
30 min (plius 60 min pyragėliu kildinimui)
Porcijų skaičius
4-6
Grybų mišrainės ir silkės pyragėliai
1-ai porcijai reikės
- 400 g mielinės sluoksniuotos tešlos
- 1 indelio Kėdainių konservų grybų mišrainės
- 100 g silkės file
- Prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, peletrūno)
Paruošimas:
1
Mielinę sluoksniuotą tešlą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir įklokite į turimas kepimo formeles (pvz. Keksiukų).
2
Į suformuotus krepšelius išdalinkite grybų mišrainę, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje maždaug valanda.
3
Pakildintus pyragėlius kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4
Silkės file supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir uždėkite ant iškeptų pyragėlių su grybais.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.