Baltoji mišrainė su vištiena
Paruošimas
30 min.
Porcijų skaičius
4
4-ioms porcijoms reikės
- 4 bulvių
- 2 morkų
- 2 gerai virtų kiaušinių
- 2 marinuotų agurkų
- 4 šaukštų konservuotų žirnelių
- 150 g rūkytos vištienos
- 0,5 svogūno
- 5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ Lietuviško Originalaus majonezo
- druskos
- maltų juodų pipirų
- petražolių arba krapų
Paruošimas:
1
Morkas ir bulves išvirti neluptas.
2
Išvirus daržovėms, nupilti vandenį ir joms atvėsus, nulupti.
3
Morkas, bulves, agurkus, svogūną ir kiaušinius supjaustyti kubeliais.
4
Nusunkti žirnelius, sukapoti žalumynus ir, kartu su majonezu, sumaišyti su kitais ingredientais.
5
Maišant pagardinti prieskoniais.
6
Pateikimas:
Papuošimui galite uždėti kiaušinių puselę ir žalumynų šakelę.
Papuošimui galite uždėti kiaušinių puselę ir žalumynų šakelę.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.