Baltoji mišrainė

Paruošimas

60 min.

Porcijų skaičius

4
4-ioms porcijoms reikės
  • 4 bulvių
  • 2 gerai virtų kiaušinių
  • 2 marinuotų agurkų
  • 4 šaukštų konservuotų žirnelių
  • 2-3 ridikėlių
  • 2 šviežių agurkų
  • 4 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ Lietuviško Originalaus majonezo
  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
  • citrinos
  • druskos
  • maltų juodų pipirų
  • krapų
Paruošimas:
1
Bulves išvirti neluptas. Nupilti vandenį ir joms atvėsus, supjaustyti skiltelėmis. Bulvių skilteles paskrudinkite keptuvėje.
2
Virtus kiaušinius supjaustyti skiltelėmis į 4 dalis.
3
Ridikėlius, šviežius agurkus ir vieną marinuotą agurką supjaustyti griežinėliais, kitą marinuotą agurką supjaustyti išilgai, juostelėmis.
4
Nusunkti žirnelius, sukapoti krapus.
5
Įspausti šiek tiek citrinų sulčių į majonezą ir gerai išmaišyti su garstyčiomis.
6
Pateikimas:
Į kiekvieną lėkštę dėkite keletą paskrudintų bulvių skiltelių, 4 kiaušinio skilteles, agurkų ir ridikėlių griežinėlius, 1-2 marinuoto agurko juosteles, apibarstykite žirneliais ir kapotais krapais. Dekoruokite šaukštu padažo.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti