Apelsininė antis
Paruošimas
3 val.
Porcijų skaičius
5
5-ioms porcijoms reikės
- 1 anties
- 1 kg apelsinų
- 1/2 puodelio Kėdainių konservų originalaus majonezo
- 1 v. š. džiovintų čiobrelių
- 1 a. š. raudonėlių
- 1 česnako
- Žiupsnelio druskos, maltų juodųjų pipirų
Paruošimas:
1
Majonezą sumaišykite su prieskoniais, juo ir česnako skiltelėmis įtrinkite antį. Palaikykite per naktį.
2
Riekelėmis supjaustykite apelsinus, juos sudėkite į anties vidų. Ant anties viršaus išspauskite vieno apelsino sultis.
3
Priklausomai nuo orkaitės antį kepimo maiše kepkite 2-3 valandas.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.