Silke, burokėliais ir ikrais įdarytas avokadas

avokadas

Paruošimas

15 min.

Porcijų skaičius

2
2-iems porcijoms reikės
  • 2 nedidelių keptų burokėlių
  • 2 prinokusių avokadų
  • 1 mažo mėlynojo svogūno
  • 60 g majonezo
  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
  • 1 šaukštelio obuolių džemo (arba tyrės)
  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių
  • 3–4 laiškinių česnakų laiškų
  • 150 g raudonųjų ikrų
Paruošimas:
1
Burokėlius supjaustykite kubeliais.
2
Avokadus perpjaukite pusiau, minkštimą išimkite šaukštu, supjaustykite kubeliais (pjaustytų burokėlių dydžio). Avokadų puseles išsaugokite, jos puikiai tiks sudėti salotoms.
3
Mėlynąjį svogūną supjaustykite labai smulkiai ir sumaišykite su avokadais bei burokėliais.
4
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, obuolių džemu ir citrinos sultimis, pagardinkite citrinos žievele, smulkintais laiškiniais česnakais.
5
Avokadų ir burokėlių salotas sumaišykite su majonezu, dėkite į avokadų puseles. Ant viršaus gausiai uždėkite ikrų ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti