Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis

Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis

Paruošimas

15 min.

Porcijų skaičius

4
Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis
4-ioms porcijoms reikės
Paruošimas:
1
Aguonas virkite apie 10 min ir dar 30 min palikite pastovėti vandenyje. Nukoškite.
2
Apvirtas aguonas sutrinkite su cukrumi ir sumaišykite su virintu vandeniu.
3
Želatinos lapelius pamerkite į šaltą vandenį ir brinkinkite maždaug 5 min.
4
Aguonų pieną pašildykite ir sudėkite brinkintus želatinos lapelius. Maišykite, kol želatina ištirps.
5
Gautą masę supilstykite į 4 indelius ir palikite šaldytuve sustingti.
6
Aguonų pieno Panna Cottą patiekite išimtą iš indelių su Kėdainių konservų trintomis spanguolėmis ir jūsų mėgstamais kūčiukais.
7
*Jei norite pasigaminti veganišką versiją, naudokite augalinį tirštiklį, pvz. agarą.

Žiūrėti receptus

Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.

 

Atidaryti

 

Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!

 

Atidaryti

 

Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.

 

Atidaryti