Lašišos užtepėlė su marinuotomis daržovėmis ir traškučiais
Paruošimas
10 min.
Porcijų skaičius
4
Lašišos užtepėlė su marinuotomis daržovėmis ir traškučiais
4-ioms porcijoms reikės
- 1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ pikantiškos lašišos užtepėlės sumuštiniams
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštų smulkintų lazdynų riešutų
- ½ agurko
- 200 g marinuotos keptos paprikos
- Keleto riekelių prancūziško batono
- 1 saujos mėgstamų alyvuogių
- 1 saujos mėgstamų krekerių
- 60 g duonos lazdelių „Grissini“
Paruošimas:
1
KĖDAINIŲ KONSERVŲ pikantišką lašišos užtepėlę sumuštiniams pagardinkite alyvuogių aliejumi ir smulkintais riešutais
2
Agurką supjaustykite šiaudeliais, paprikas – stambiais gabaliukais
3
Prancūzišką batoną apskrudinkite sausoje keptuvėje po 1 min. iš abiejų pusių
4
Į lėkštes sudėliokite pjaustytas daržoves, alyvuoges, krekerius ir duonos lazdeles bei skrudintą prancūzišką batoną
5
Patiekite su lašišos užtepėle
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.