Aštrios bulvės
Paruošimas
25 min.
Porcijų skaičius
2
Norisi kažko skanaus?
Kviečiame gaminti kartu! Pradžiuginkite save ir namiškius kitokiu bulvių paruošimu, kur jos gali būti ne tik garnyru, bet ir pagrindiniu patiekalu :)
Kviečiame gaminti kartu! Pradžiuginkite save ir namiškius kitokiu bulvių paruošimu, kur jos gali būti ne tik garnyru, bet ir pagrindiniu patiekalu :)
Play Video
2-iems porcijoms reikės
- 10 bulvių;
-
1 žaliosios citrinos;
-
Įvairių žalumynų – gali būti kalendors, svogūnų laiškai, petražolės;
-
5 valg. šaukštų aštraus padažo;
-
„Kėdainių konservų“ originalaus majonezo;
-
Druskos ir pipirų pagal skonį;
- 2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus.
Paruošimas:
1
Išvirkite bulves.
2
Įdėkite aštraus padažo ir sumaišykite.
3
Bulves su aštriu padažu 8 minutes kepkite .
4
Padažui sumaišykite majonezą su aštriu padažu, įspauskite žaliosios citrinos sulčių.
5
Papuoškite petražolėmis.
Žiūrėti receptus
Kuomet esate stipriai išalkę – aromatingi barbekiu šonkauliukai yra puikus pasirinkimas! Patikėkite, tai bus patiekalas, kuris taps hitu jūsų virtuvėje.
Pamaloninkite savo gomurį ir išmėginkite sultingo mėsainio receptą su brandintos jautienos paplotėliu. Išlaisvinkite savo vidinį kulinarą ir nustebinkite namiškius!
Sultinga ir nuo iešmo krentanti mėsa – tinkamai paruošto šašlyko privalumas. Atverkite gastronomijos paslaptis patys ir paruoškite ypatingą kiaulienos šašlyką.