Truputėlį daugiau Kalėdų

Kaledų patiekalai

Per šias Kalėdas skirkite truputėlį daugiau laiko su tais, kuriuos mylite. Mūsų draugų sukurti receptai padės pasiruošti švenčių stalui greičiau ir lengviau.

Linkime, kad šių metų šventės būtų lengvos!

Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis

Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis

Atidaryti receptą

Grybų mišrainės ir silkės pyragėliai

Grybų mišrainės ir silkės pyragėliai

Atidaryti receptą

Itališka kiaušinienė su špinatais

Itališka kiaušinienė su špinatais

Atidaryti receptą

Kiaušinio salotų ir marinuotų agurkų Relish užkandis

Kiaušinio salotų ir marinuotų agurkų Relish užkandis

Atidaryti receptą

Mangų putėsiai

Mangų putėsiai

Atidaryti receptą

Traški žuvis su KKF saldžiarūgščiu padažu su ananasais

Traški žuvis su Kėdainių konservų saldžiarūgščiu padažu su ananasais

Atidaryti receptą

Kepta višta su bulvytėmis ir „Napoletana“ padažu

  • 1 viščiuko
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 1 šaukšto medaus
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukšto citrinų sulčių
  • 1 šaukšto druskos
  • 700 g jaunų bulvyčių
  • 1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Napoletana“
  • Keleto šakelių baziliko

Atidaryti receptą

Trupininis vyšnių pyragas

Trupininis vyšnių pyragas

  • 200 g miltų
  • 100 g cukraus
  • 1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
  • 180 g sviesto
  • 430 g KĖDAINIŲ KONSERVŲ vyšnių uogienės
  • 1 saujos šaldytų vyšnių
  • ½ šaukštelio malto cinamono
  • 150 g maskarponės sūrio
  • Žiupsnelio gvazdikėlių

Atidaryti receptą

Krabų lazdelių mišrainė

Krabų lazdelių mišrainė

Atidaryti receptą

Barščiai su rūkyta vištiena ir kastiniu

Barščiai su rūkyta vištiena ir kastiniu

Atidaryti receptą

Žuvis rūgštynių patale

Žuvis rūgštynių patale

Atidaryti receptą

Kiaušinių užtepėlė su bulvių traškučiais

Kiaušinių užtepėlė su bulvių traškučiais

Atidaryti receptą

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu

Atidaryti receptą

Lašišos užtepėlė su marinuotomis daržovėmis ir traškučiais

Lašišos užtepėlė su marinuotomis daržovėmis ir traškučiais

  • 1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ pikantiškos lašišos užtepėlės sumuštiniams
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų smulkintų lazdynų riešutų
  • ½ agurko
  • 200 g marinuotos keptos paprikos
  • Keleto riekelių prancūziško batono
  • 1 saujos mėgstamų alyvuogių
  • 1 saujos mėgstamų krekerių
  • 60 g duonos lazdelių „Grissini“

Atidaryti receptą

Silkė su baklažanais

Silkė su baklažanais

  • 200 g silkės filė
  • 2 svogūnų
  • 1 baklažano
  • 1 šaukšto aliejaus (kepimui)
  • 1 šaukšto žuvies padažo
  • 1 šaukšto ryžių acto
  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Teriyaki“
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių
  • 1 šaukšto sezamų sėklų
  • 1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų

Atidaryti receptą

Toliau žiūrėkite