A little bit more Christmas

Kaledų patiekalai

This Christmas, spend a little more time with the people you love. The recipes created by our friends will help you get ready for the festive table faster and easier.

We wish you an easy holiday season this year!

Aguonų pieno Panna Cotta su trintomis spanguolėmis

Poppy milk panna cotta with mashed cranberries

Open the recipe

Grybų mišrainės ir silkės pyragėliai

Mushroom salad and herring cakes

Open the recipe

Itališka kiaušinienė su špinatais

Italian Scrambled Eggs With Spinach

Open the recipe

Kiaušinio salotų ir marinuotų agurkų Relish užkandis

Egg salad and pickled cucumber relish snack

Open the recipe

Mangų putėsiai

Mango mousse

Open the recipe

Traški žuvis su KKF saldžiarūgščiu padažu su ananasais

Crispy fish with Kėdainių konservai sweet and sour sauce with pineapple

Open the recipe

Roast chicken with fries and Napoletana sauce

Open the recipe

Trupininis vyšnių pyragas

Crumble cherry pie

  • 200 g flour
  • 100 g sugar
  • 1 tsp grated lime peel
  • 180 g butter
  • 430 g KĖDAINIŲ KONSERVAI cherry jam
  • 1 handful of frozen cherries
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 150 g mascarpone cheese
  • A pinch of cloves

Open the recipe

Krabų lazdelių mišrainė

Crab stick salad

Open the recipe

Barščiai su rūkyta vištiena ir kastiniu

Borscht with smoked chicken and kastinys

Open the recipe

Žuvis rūgštynių patale

Fish on a bed of sorrel

Open the recipe

Kiaušinių užtepėlė su bulvių traškučiais

Egg spread with potato chips

Open the recipe

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su Bolonijos padažu

Puff pastry rolls with bolognese sauce

Open the recipe

Lašišos užtepėlė su marinuotomis daržovėmis ir traškučiais

Salmon spread with pickled vegetables and chips

  • 1 jar of KĖDAINIŲ KONSERVAI piquant salmon spread for sandwiches
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tbsp chopped hazelnuts
  • ½ cucumber
  • 200 g marinated roasted peppers
  • A few slices of baguette
  • 1 handful of your favourite olives
  • 1 handful of your favourite crackers
  • 60 g grissini bread sticks

Open the recipe

Silkė su baklažanais

Herring with aubergines

  • 200 g herring fillet
  • 2 onions
  • 1 aubergine
  • 1 tbsp cooking oil
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 2 tbsp of KĖDAINIŲ KONSERVAI Teriyaki sauce
  • 1 tbsp chopped parsley
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 1 tbsp chopped spring onions

Open the recipe

View our products