Makaronai su padažu

Makaronai su padažu

Ko reikės?
  • 4 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • pjaustyto svogūno
  • druskos
  • smulkinto česnako
  • smulkintų raudonųjų pipirų
  • 1 indelio marinuotų Itališkų pomidorų
  • pakelio riagatoni makaronų
  • šviežių basiliko lapelių
  • 4 šaukštai sviesto
  • Parmezano sūrio
Gaminimas
  • Įkaitinkite aliejų puode
  • Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite maišydami apie 5 minutes, kol jie taps permatomi.
  • Įdėkite smulkiai supjaustyto česnako ir pakepkite dar apie minutę.
  • Supilkite Lietuvišką PREMIUM pomidorų padažą
  • Padažą troškinkite apie 45 minutes žemoje temperatūroje.  Tuo pačiu metu išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Į padažą įdėkite šiek tiek šviežiai pjaustyto baziliko, įmaišykite sviestą ir sūrį.
  • Sudėkite išvirtus  makaronus į padažą ir leiskite porą minučių pasitroškinti.
  • Pateikite pabarstę šviežio baziliko ir parmezano sūriu.

Skanaus!